HUUR EEN MASSAGESTOEL

Voor een evenement of een salon kunt u kiezen voor onze korte massagestoelverhuur. Wilt u uw medewerkers laten genieten ? Wij bieden ook een lange massagestoelverhuur.

  Levering en installatie inbegrepen (vanaf 2 weken)

  Beschikbaar in 4 kleuren: Beige, Bruin, Blauw, Rood

  100% fiscaal aftrekbaar

   Aanbiedingen op maat

LANGE MASSAGESTOELVERHUUR

Bied uw medewerkers massagestoelen aan en haal uw gemotiveerde teams op om hun doelen te bereiken en aan te vallen. Maak plaats voor creativiteit en productiviteit. Wees de drijvende kracht achter innovatie en verandering binnen uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verhoogde winstgevendheid

Volgens een onderzoek van de EU-OSHA (Europese organisatie) zal 1 € die worden toegeschreven aan het welzijn van uw medewerkers, 4,80 € aan inkomsten genereren. Een aanzienlijk rendement op uw investering!

Service all-inclusive

Van uw bestelling tot en met het onderhoud, is ons team er om u te ondersteunen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten en intern communiceren over de voordelen van POSY stoelen.

Belastingefficiënt

Dankzij maandelijkse of driemaandelijkse facturen die volledig aftrekbaar zijn onder de “Workplace Wellness Act”. Geniet van alle voordelen zonder kapitaalblokkering of investering. U kunt uw massagestoel ook kopen als u dat wenst.

… EN VOOR EVENEMENTEN

Breng uw evenementen tot leven met Posy massagestoelen om de galerij te vermaken. Laten we samen eens kijken naar de interessante locaties die plaats bieden aan de beste massagestoelen. Van installatie tot demontage, onze verhuur van massagestoelen zorgt voor alles. Ontspan en geniet .

STEL ONS EEN VRAAG

Ons team is er om u te begeleiden en u te adviseren. Voel nu het welzijn van onze massagestoelen.

info@posy-massage.be

BTW BE 0683.616.606

© Copyright 2019 - Powered by Deeta

1 + 13 =