HET VERHAAL VAN EEN ONTMOETING

Posy is geboren uit een reis tussen twee vrienden.
Een roadtrip in een busje door Australië. Een puur moment van ontspanning en ontsnapping aan de  idyllische kusten, multiculturele steden en de rustige en verlaten stukken in  het midden van het continent.

Jérôme en Jeremy zaten comfortabel in de gepolsterde lederen zetels van een oude gebruikte bestelwagen en zo is hun avontuur vertrokken.

Ze hebben daar fantastische landschappen en personages ontmoet. Ze ontdekten ook de rust en sereniteit die het doorkruisen van woestijnen biedt. Een verandering in levensstijl was aan het einde van de weg.

Terug in België, een beetje nostalgisch van hun reis, vroegen ze zich af hoe ze die momenten die ze samen hadden doorgebracht terug konden vinden en hoe ze aan de dagelijkse stress die hen inhaalde, konden ontsnappen.

Vanaf daar werd Posy geboren, leren massagestoelen die doen denken aan de fundamenten van een oud Australisch busje dat in twee minuten tijd voor welzijn en sereniteit zorgt.

Een massagesessie die je doet denken aan goede herinneringen, die je ontspant en je in staat stelt om even te ontsnappen.

EVASIE

Ons lichaam en onze geest verdienen het om elke dag te reizen.

WIN-WIN

Een gemeenschappelijke overeenkomst waarbij iedereen wint is mogelijk.

POSYTIVISME

Het leven gaat niet over wachten tot de stormen voorbij zijn, maar over leren dansen in de regen.

TIJD

Tijd verdient het om besteed te worden aan de dingen waar je van houdt.

STEL ONS EEN VRAAG

Ons team is er om u te begeleiden en u te adviseren. Voel nu het welzijn van onze massagestoelen.

info@posy-massage.be

BTW BE 0683.616.606

© Copyright 2019 - Powered by Deeta

13 + 15 =